Nellie, där hon hör hemma

Idag var jag och Nellie, tillsammans med pappa, i Mark och tävlade inofficellt och det gick väldigt bra. Vi körde 4 lopp och vi blev 4:a, 2:a, 2:a och 2:a. Som speakern sa: Vi prenumererar på andraplatser XD Vi vann jättemånga fina priser, bland annat en tovad boxer, en agilitytunnel, ett "paket" för att avgjuta sina husdjurs tassavtryck och en bok som hette "Lär känna hunden".

Och jag har inget annat att säga än att alla loppen var i princip perfekta, i alla fall ifrån Nellie´s sida :P Nellie tutade och körde (skällde och sprang) men som vanligt är det svårt att slå Sheltiearna. Jag är jättenöjd över våran insats och kommer troligen och förhoppningsvis att sova som en stock inatt, vi gick ju upp kl. 06:00 imorse :/ Men så är det :)
Fotograf: Åsa Hellsmark
Bilden är tagen av Åsa Hellsmark, för lite drygt 1 år sedan. Vet att det är tråkigt med gamla bilder men har annars bara filmer ifrån idag och vet fortfarande inte hur man lägger ut dom :/
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Du kan ladda upp videon på youtube eller vimeo. Sedan skriver du in html(inbläddringen) adressen i html rutan när du publicerar inlägget. Vet inte hur jag ska förklara lättare. /: Hoppas att du fattade.

2010-10-21 @ 20:00:48
URL: http://umlekotten.webblogg.se/
Postat av: Evelina

Vad fint footo:D

2010-10-24 @ 20:54:30
URL: http://evelinablomqvist.blogg.se/
Postat av: Sara

Naaww tack snälla Jeanette! Och stort GRATTIS till vinsten och 2:a placeringen! Ni är ju så otroligt duktiga, ja, på agilityplanen hör Nellie verkligen hemma. :D



Men nu måste du lära dig det här med filmerna! ;) Har du skapat ett konto på youtube? Vi får träffas någon dag så kan vi fixa det. :)

2010-10-26 @ 18:26:58
URL: http://aymiks.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0