Agilitytävling igen :)

Idag var det riktigt segt att gå upp, klockan ringde 06:00 och jag stängde av den. En halvtimme senare rusar mamma in i rummet eftersom att jag hade försovit mig, vad skulle jag göra utan henne. Hon går upp 06:00 en söndag, sitter en hel dag i 30 graders värme och inte är det för hennes skull, utan för min. Visst ska det bli skönt när man förhoppningsvis får eget körkort och själv kan ta sig hit och dit men jag kommer definitivt att sakna all den hjälp jag får av mamma, utan henne hade jag missat ett antal tävlingar.

Tävlingen idag gick i det stora hela mycket bra med tanke på att det var över 30 grader i SKUGGAN. Nellie kämpade som ett djur (haha, konstigt nog) trots värmen och vi fick en 1:a, 2:a, 3:e och en 4:e placering och 2 pinnar i Klass 2. De två första loppen gick riktigt bra och inte en tillstymmelse av säck syntes på banan (puh, :P) Nellie kom då 1:a och 2:a och vann de båda pinnarna i agilityklassen. När det var dags för hoppklasserna var det mitt på dagen och både jag och Nellie gick runt och flämtade i värmen. Vi fick en 3:e och en 4:e placering trots allt och förargligt nog var vi bara 1,81 sekunder ifrån ytterligare en pinne fast i hoppklassen då. Säcken fanns med i båda hoppklasserna och Nellie sprang igenom båda gångerna som om hon inte gjort annat, gud vad stolt man blir över henne, hon gör verkligen allt för att göra mig glad. Vi åkte nu hem med 2 pinnar, 3 rosetter, 3 stora hundmatspåsar, 2 st kylhanddukar, en ihoppfällbar skål och ett presentkort på hundtrampet. Kylhanddukarna kom väldigt lägligt då det var så fruktansvärt varmt idag och jag vet inte hur många duschar Nellie har fått idag, så hon är inte så glad i vatten, och mig och mamma idag. :P

Tyvärr har jag som vanligt inte så mycket nya bilder och speciellt inte från tävlingen men jag har några stycken som bara är någon vecka gamla och som faktiskt är lite roliga. 
Fotograf: Mikael/Jeanette Andersson   

(Som vanligt får man en utskällning av Nellie då hon sattes fast)


(Haha, ja bilden talar nog för sig själv)


(Nellies vredesutbrott över att inte få vara med)


(Thea älskar Lydnad, snacka om ögonkontakt)


(Nellies stora huvud)

Kommentarer
Postat av: Sara

GRATTIS till pinnarna!!! Åååh så grymma ni är! Ja, mydog väntar...

När är nästa tävling?

2010-07-11 @ 22:46:16
URL: http://aymiks.se
Postat av: Sara

Lycka till på lördag!! Men ni kan väl välja att bara tävla i hopp 2, om ni tar den sista pinnen i agility? Då kan ni ju vänta med 3 an. :)

Ja, vi får träna snart. Någon dag när det inte är så varmt, eller kanske en kväll?



Vi hörs.

2010-07-14 @ 14:37:05
URL: http://aymiks.se
Postat av: Livia

Grattis till er! Det var verklgen ett bedrift att fixa så bra resultat i värmen! Kram livia Egon Kasino

2010-07-15 @ 00:30:06
URL: http://liviaegon.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0